Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd 86-510-87871161 li@fu-tao.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd Bedrijfsprofiel

 • China Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd Bedrijfsprofiel
Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Wereldwijd

 • Merken

  Foto

 • Aantal werknemers

  100~130

 • Jaarlijkse omzet

  18000000-25000000

 • Opgericht Jaar

  2000

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-510-87871161

Inleiding

Ons bedrijf concentreert zich bij de productie van allerlei metaalpolen. Dit omvat de polen van de staalmacht, straatlantaarnpolen, telecommunicatiepolen en veel meer. De Structuren van het Futaometaal werden opgericht in 2000 met één doel in mening - om kwaliteitsproducten te verstrekken die u kunt tellen. Sedertdien hebben wij 18 jaar van ervaring in internationale handel geaccumuleerd terwijl onze producten in bouwprojecten over de hele wereld zijn gebruikt. Wij zijn geëngageerd aan het leven door ons bedrijfmotto „Kwaliteit en Integriteit boven alles“.

Wij hebben diepe technische kennis op het gebied van machtsdistributie, gevorderd productiemateriaal en ervaren personeel. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit in al onze producten te verstrekken. In de loop van de jaren, hebben wij goede verhoudingen met klanten van over de hele wereld met inbegrip van Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Amerika en Afrika ontwikkeld.

Geschiedenis

Sinds 2000, is ons bedrijf bezig geweest met de productie van diverse soorten staalpolen. In het begin, produceerden wij slechts de straatlantaarnpolen. Met de ontwikkeling en de uitbreiding van de fabriek, kunnen wij hoogte veroorzaken - de untiliy pool van het kwaliteitsstaal, telecommunicatiepool, hoge mastpool en veel meer. Na 20 jaar van ervaring, hebben wij een rijpe productielijn en ook geconcentreerd op kwaliteit van producten. Wij hebben ook onze zaken van China aan markten overzee uitgebreid. Momenteel, hebben wij samenwerking op lange termijn met Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en Afrika gehandhaafd.

Dienst

Onze werknemer zal op tijd antwoorden op de kwesties van de klant. Wij kunnen professionele ontwerptekeningen van bespreking in het begin verstrekken, zodat kon u meer details van onze producten begrijpen. Wij heten u welkom ook om de fabriek te bezoeken.

Ons Team

Het bedrijf is belangrijkst door technologieafdeling, Handelsafdeling en productieafdeling wordt georganiseerd die. Er zijn meer dan 150 werknemers, hebben veel van hen gewerkt aangezien het bedrijf begon. Het bedrijf verblijft door de wet en veronderstelt sociale verantwoordelijkheid. Het nationale welzijn en de medische verzekering worden verstrekt voor elke werknemer.