Bericht versturen
Yixing Futao Metal Structural Unit Co. Ltd 86-510-87871161 li@fu-tao.com
Zelfstandige Metaalmacht Pool 32m 0-30 de Transmissielijn van Graaddodecagon 166KV

Zelfstandige Metaalmacht Pool 32m 0-30 de Transmissielijn van Graaddodecagon 166KV

 • Hoog licht

  de polen van het metaalnut

  ,

  metaal elektropool

  ,

  Zelfstandige Metaalmacht Pool

 • Dikte
  7 tot 137mm
 • Materiaal
  ASTM 633, het hete broodje van GR65
 • Nuttig
  transmissielijn 138kv
 • Vorm
  Tubulaire 12side
 • Oppervlaktebehandeling
  Hete Gegalvaniseerde Onderdompeling
 • Plaats van herkomst
  CHINA
 • Merknaam
  FUTAO
 • Certificering
  ISO10046
 • Modelnummer
  132kv, 138kv
 • Min. bestelaantal
  1 stukken
 • Prijs
  $545 - $13900
 • Verpakking Details
  Omslag door mat of stromat
 • Levertijd
  44 werkdagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  10pcs/day

Zelfstandige Metaalmacht Pool 32m 0-30 de Transmissielijn van Graaddodecagon 166KV

Zelfstandige Metaalmacht Pool 32m 0-30 de Transmissielijn van Graaddodecagon 166KV

 

Productomschrijving


De producten zijn hierboven de polen van het staalnut specifiek voor 32m zelfstandige de machtspool 0-30degree worden gemaakt van het metaalstaal, dodecagon 166kv die

 

Het onderhavige Document toont mogelijk lijnvoorontwerp voor het project, maar om het even welk definitief ontwerp van de lijn voor het project zal door gespecialiseerde lijnontwerper worden gedragen en volledig en formeel zal goedgekeurd worden door GRIDCo. Deze specificaties zijn supplementair aan de specificaties van de transmissielijn op voorwaarde dat en zouden samen met hen moeten worden gelezen.

 • Werkingsgebied

 

Het project impliceert de bouw van twee dubbele lijnen van de kringstransmissie (ongeveer 7km en 5km respectievelijk op zelfstandige dubbele de lijntorens die van de krings (gelijkstroom) monopole transmissie 1 die HAAGDOORNleiders van x 604mm2 AAC met de monopole torens gebruiken met twee de optische draad van de vezelgrond worden gepast (OPGW) shieldwires.

 

De bieders worden aangemoedigd om afwisselende specificaties/tekeningen voor zelfstandige dubbele kring voor te leggen monopoles en zullen van hen dienovereenkomstig voor evaluatie zoals vervangingen de prijs vaststellen.

 

C) Specificatie van staal monopoles:

 

1. Ontwerpvoorwaarden:

De ladingsbomen die, voor elk ladingsgeval tonen, verticale, zullen transversale en longitudinale die ladingen op monopole worden toegepast zullen zijn zoals die in de technische beschrijvingen worden beschreven zijn.

De materiële gedeeltelijke veiligheidsfactor γM wordt toegepast voor berekening van dwarsdoorsneden op opbrengstspanning van staal volgens en50341-1.

Polen-de analyse zal tweede orde (of P - Λ) analyse en het controleren van het lokale ontzetten volgens ASCE-rapport N° 72 omvatten. De berekeningsnota zal aan GRIDCo ter goedkeuring worden uitgegeven en worden voorgelegd.

Polen worden berekend met een beperking van afbuiging gelijk aan 8% van hoogte onder ingecalculeerde ladingen (cf. EN 50341 § 7.4.5.1 .3).

 

2. Materialen:

Alle materialen zullen nieuw en overeenkomstig relevante die normen zijn binnen deze specificatie worden bedoeld.

 

Om overeenkomstig ALSTUBLIEFT software te ontwerpen, zullen wij de volgende ontwerpparameters vereisen:

 


Productspecificaties

 


 • De producten worden ontworpen en volgens structurele normen ansi/tia-222-g vervaardigd
 • Pool-schachtmateriaal: ASTM GR65, GR50, Q460 A572, S355, Q345/Q235, ENZ.
 • Wij bezitten de certificatie van ISO 10046 en zijn geëngageerd aan het geven van onze klanten de beste producten en de dienst
 • Wij verlenen indien nodig extra hulp met inbegrip van supervisie en supplementaire componenten

Wij behandelen de hoogste en onderste delen van de pool met een mat of strobaal om het tegen schade aan de gegalvaniseerde oppervlakte te beschermen die tijdens vervoer kan voorkomen. De verpakking kan ook volgens de eisen van cliënten worden gedaan.

 

Proces van Productie


Controle die van Materialen → → snijden die of → Verticale Lassen→ Controle van het Lassen→ Gat vormen buigen die van de Afmetingen→ Flens het Deburring → Calibration→ Proces →-Galvaniseren, Poederdeklaag of het Schilderen → die Recalibration → boren Verpakking → inpassen

 

Inspectiedetails

 

 

Zelfstandige Metaalmacht Pool 32m 0-30 de Transmissielijn van Graaddodecagon 166KV 0

FAQ


 

Q1. Vertel me over uw bedrijf?
A: Wij zijn een fabrikant en een exporteur van allerlei staalpolen met inbegrip van machtspolen, de polen van de straatverlichting, telecommunicatiepolen en andere staal gebaseerde producten sinds 2000 geweest. Onze producten zijn uitgevoerd naar vele gebieden rond de wereld.
Q2. Hebt u sommige speciaal beleid voor Gemerkte bedrijven?
A: Ja, hebben wij ook wat speciale steun voor het bedrijf dat eigen merk heeft maar zijn in onze VIP klantenlijst. Gelieve te verzenden ons een exemplaar van uw verkoopgegevens zodat kunnen wij de beste cursus analyseren van actie in het steunen van u voor uw producten in uw markt.
Q3. Verleent u de Huis-aan-huisdienst? Omdat ik het weet hoe te om geen inklaring te behandelen.
A: Ja. Wij verlenen de Huis-aan-huisdienst om u te helpen het verschepen tijd en kosten drukken. Dit is omdat wij extra kortingen met de scheepvaartmaatschappijen hebben aangezien wij vele verzendingen in het verleden hebben gedaan. Dit zal op zijn beurt bewaart u veel tijd en geld.